Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Μήνυμα απο την ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Ο Νίκος Δούσης- Ρασσιάς και ο Δημήτρης Μογνιέ, δύο απο τους Γιατρούς της Ειρήνης, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σύνορα Αιγύπτου- Γάζας έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:

Για δεύτερη ημέρα μας απαγορεύτηκε από την πλευρά της Αιγύπτου η είσοδος μας στη Γάζα και η προσφορά των υπηρεσιών μας στο νοσοκομείο Yusef Nazar. Το ίδιο συνέβη με όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξει άμεσα ο ανθρωπιστικός δρόμος από τη Ράφα προς τη Γάζα. Η κατάσταση είναι απελπιστική και κάθε καθυστέρηση είναι εγκληματική.
Γιατροί της Ειρήνης.
Σύνορα Αιγύπτου- Γαζας
4.1.2009





1 σχόλιο:

  1. ουτε ενα διαβημα στην αιγυπτιακη κυβερνηση να επιτρεψει να περασουν στη γαζα οι γιατροι της ειρηνης δεν εκανε η κυρια μπακογιαννη!!!


    κατ' τ' αλλα ξερει να εξισωνει τους θυτες ισραηλινους ναζι με τα θυματα του παλαιστινιακου λαου που δεχονται μια γενοκτονια τυπου νταχαου και αουσβιτς γιατι διεκδικουν τα αυτονοητα. πατριδα κι ελευθερια.!!!


    τα δε γουρουνια που κυβερνουν την αμερικη εθεσαν βετο στο ψηφισμα που προωθουσαι η αιγυπτος για τη λωριδα της γαζας.!!!


    επαναλαμβανω λοιπον το αιμα που χυνεται στη γαζα θα πνιξει αυτα τα φασιστοειδη που φορωντας τη μασκα του ειρηνοποιου δολοφονουν αθωους ποτε στη γιουγκοσλαβια ποτε στο ιρακ στο αφγανισταν και τωρα ξανα στη γαζα....


    οι λαοι ξυπνουν και ξεσηκωνονται γιατι δεν παει αλλο!!!


    και τοτε να δουμε που θα κρυφτουν ολα αυτα τα πολιτικα λαμογια που ρουφουν το αιμα των λαων μεσα απο τη φτωχεια τους πολεμους και το πλιατσικο που εχουν επιβαλει κατ' εντολη των αφεντικων τους στους λαους ολου του πλανιτη...


    ο δικος μας μπουλης εδω βλεπει μεν πολυ τηλεοραση αλλα τη σφαγη στη γαζα τη βλεπει σαν νεα βερσιον του play station...


    Αναρτήθηκε από 11-12-008 στις 6:56 πμ 0 σχόλια
    Η Γάζα ζει στο Ιντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή